Schok & Pomp cursus erkend door de KNMG

Schok & Pomp cursus erkend door de KNMG

Voor veel collega’s is het soms al even geleden dat zij hebben gereanimeerd, een ernstige bloeding gestelpt of een brandwond verzorgd. Bijvoorbeeld omdat zij dit niet in hun dagelijkse praktijk meemaken. Toch is het in het geval van een medische noodsituatie gewenst dat een arts, ongeachte specialisatie, adequaat handelt. Daarom biedt Schok & Pomp de cursus: levensreddend handelen voor (para)medici aan. Een nascholingscursus voor artsen, door artsen.

Vanaf heden is de Schok & Pomp cursus: levensreddend handelen voor (para)medici officieel erkend door de KNMG. Voor de beroepsgroepen uit Cluster 1,2 en 3 levert het volgen van deze cursus (2.5 tot 3 uur) 3 accreditatiepunten op (GAIA/ABAN).

  • Cluster 1: huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten
  • Cluster 2: medisch specialisten
  • Cluster 3: sociaal geneeskundigen

Heeft uw GGD-instelling, gezondheidscentrum of verpleeghuis interesse in het opfrissen van de kennis en kunde omtrent levensreddend handelen? Wilt de cursus op een prettig tempo en op academisch denkniveau kunnen volgen? Klik dan hier voor meer informatie. 

Wist u dat u tegen een kleine meerprijs én één uur extra deze cursus kan combineren onze BHV cursus? Na afloop ontvangen deelnemers een geldig BHV-certificaat.