Over de vacature

Over Schok & Pomp.

Schok & Pomp Medische trainingen is een opleider en wij werken uitsluitend met co-assistenten, artsen of verpleegkundigen met intensive care of spoedeisende hulp ervaring. Kortom, docenten met daadwerkelijke praktijkervaring in levensreddend handelen.

Wij geven veel incompany trainingen door het hele land in levensreddend handelen, waaronder “EHBO en levensreddend handelen bij volwassenen” voor bijvoorbeeld alle medewerkers van zorginstelling Hartekamp Groep met 40 locaties in voornamelijk Noord-Holland.

Daarnaast trainen wij onder andere medewerkers van Partou als grootste kinderopvang organisatie van Nederland.

Wij zijn van mening dat iedere Nederlander naast zijn/haar veterstrik- en zwemdiploma ook moet kunnen reanimeren zodat Nederland -en daarbuiten- een stuk veiliger wordt.

Met een jong en dynamisch team streven we ernaar om niet alleen commercieel hard te groeien maar ook een maatschappelijk verantwoorde doelstelling na te streven door via een samenwerking met een aantal medische faculteiten òòk alle middelbaar scholieren in Nederland te leren reanimeren.

Wat ga je doen?

Als Customer Coordinator ben je verantwoordelijk voor het operationele en administratieve beheer van alle bestaande accounts en voor de onboarding van alle nieuwe accounts. Dit zijn voornamelijk organisaties in de kinderopvang, zorginstelling maar ook het MKB. In deze dynamische functie met een breed takenpakket zorg je voor een optimale klantbeleving. In jouw rol heb je veel contact via mail en per telefoon met jouw accountportfolio over alle voorkomende zaken.

Je snapt onder andere de dynamiek en urgentie van opleidingsmanagers die voldoende mensen op de groep moeten hebben en hierbij moeten puzzelen om de roosters rond te krijgen.

Jouw belangrijkste taken & verantwoordelijkheden.

 • Service gericht; vind het leuk om dingen goed te regelen en rechtstreeks contact te hebben met de klant.
 • Pro-actief; denkt na en denkt dingen door, wil om iets goed te organiseren altijd een stap vooruit denken.
 • Zelf-starter; ziet werk liggen en gaat daarmee aan de slag.
 • Ondernemend; snapt hoe je met initiatief en door dingen goed te organiseren accounts aan je bindt.
 • Structuur junkie; altijd inzichtelijk wat je prioriteiten zijn.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare operationele- en/of organisatorische functie, bij voorkeur in de trainings-, zorg- of onderwijssector.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
 • Creatieve mindset en het vermogen om te improviseren en adviseren.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden.
 • Goede kennis van Excel.

Wat biedt Schok & Pomp jou?

Een veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving die is gericht op transparantie en samenwerking.

En verder:

 • Salaris indicatie € 30.000,- tot € 39.000,- per jaar.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een innovatieve en snelgroeiende scale-up.

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wil je liever eerste telefonisch contact neem dan gerust contact op met René van den IJssel op nummer 06- 53 67 2081.

Trots dat wij cursussen geven bij: