Reanimatie, EHBO en BHV trainingen op maat voor bedrijven.

Wij geven incompany trainingen door het hele land op uw eigen locatie en al vanaf 6 personen. We splitsen onze cursussen op in een e-learning die je van te voren maakt en een praktijktraining.  Tijdens de praktijkcursus leren we je alleen de onderdelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn, aan de hand van voorbeelden die horen bij uw industrie. Zo is de praktijkcursus altijd relevant.

Reanimatie cursus incompany

Wilt u dat uw werknemers of medewerkers leren reanimeren? Dan komen we langs met onze zeer moderne reanimatie poppen. We nemen er gelijk genoeg mee zodat je met maximaal 3 personen per pop aan het oefenen bent.

EHBO cursus incompany

In onze EHBO cursus krijgt u eerst een e-learning van 3 uur waarbij u de theorie leert over allerlei levensbedreigende scenario’s. Vervolgens ligt de focus tijdens de praktijktraining 100% op het oefenen van levensreddende handelingen.

BHV cursus incompany

Ook voor de jaarlijkse BHV training kunt u bij ons terecht. Deze BHV cursus bevat dezelfde onderdelen als onze EHBO cursus, met daarbij elementen zoals ontruiming en brandblussen. Zo kunnen uw werknemers de veiligheid op de werkplek te allen tijden borgen.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: