Levensreddend handelen voor iedereen

Dat is onze missie.

Samen met de geneeskunde faculteit van Erasmus Rotterdam en UMC Utrecht geven we op een makkelijke manier trainingen levensreddend handelen aan scholieren, vrijwilligers, jongeren, en iedereen die het graag wil leren en niet via werk aangeboden krijgt. Met steun en subsidie vanuit de Maatschappelijke Dienst Tijd, kunnen we deze trainingen aan bijna iedereen aanbieden,  sportvrijwilligers tot voedselbanken.

Wij werken graag mee aan een samenleving  waarin iedereen een veterstrik- en een zwemdiploma haalt, en het net zo logisch is dat iedereen ook kan reanimeren.

Binnen dit speciale programma kunnen we reanimeren en levensreddend handelen trainingen op een zeer laagdrempelige manier aanbieden. We hebben inmiddels meer dan 15.000 mensen getraind! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@schokenpomp.nl

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen al vanaf 6 deelnemers door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: