BHV trainingen door Artsen

Bij ons staat één missie centraal: Het aanleren van levensreddende vaardigheden in heel Nederland. Dit realiseren wij door bedrijven te voorzien van de benodigde kennis voor effectieve bedrijfshulpverlening (BHV). Onze interactieve BHV-cursus, gebaseerd op het bewezen Schok & Pomp levensreddend handelen, stelt werknemers in staat om in slechts drie uur tijd de gezondheid en veiligheid van collega’s en anderen te waarborgen tijdens noodsituaties.

Wij geven de volgende BHV cursussen:

Haal in 3 uur je BHV certificaat

BHV Basis Cursus

Onze BHV-basiscursus is ontworpen op het fundament van de originele Schok & Pomp levensreddend handelen cursus. Deze unieke en praktisch toepasbare BHV training bereidt werknemers voor om de gezondheid en veiligheid van collega’s en andere aanwezigen tijdens noodsituaties te waarborgen.

  • Gericht op Reële Risico’s: De cursus is ontwikkeld op basis van een analyse van veelvoorkomende ongevallen in Nederlandse organisaties, met inbegrip van moderne risico’s zoals burn-outs.
  • Maatwerk Incompany Training: Pas de training aan op uw bedrijfssituatie, inclusief behandeling van specifieke risico’s en protocollen. Hierdoor kunnen werknemers niet alleen de benodigde vaardigheden opdoen, maar ook direct toepassen op hun eigen werkomgeving.
  • 2 jaar geldig certificaat

BHV Kinderopvang Cursus

Onze BHV voor de kinderopvang cursus is specifiek ontwikkeld om een veilige omgeving te garanderen voor jonge levens. Met een focus op de specifieke behoeften en uitdagingen in de kinderopvangsector, bieden wij een gespecialiseerde BHV training aan. Na succesvolle afronding van deze training ontvangt u het wettelijk erkende Oranje Kruis Certificaat (2 jaar geldig) voor EHBO bij Baby’s en kinderen, waarmee u voldoet aan de wet IKK.

Tweedelige Aanpak voor Efficiënt Leren

Bij onze BHV E-learnings ontvangt u binnen 24 uur een e-learning die u op eigen tempo kunt doorlopen. De focus ligt op alle relevante onderwerpen die essentieel zijn voor bedrijfshulpverlening. Het tweede deel van deze leerervaring is de praktijktraining, die vier uur in beslag neemt. Hierbij besteden we veel aandacht aan het oefenen van belangrijke vaardigheden, zoals reanimatie en het gebruik van een AED.

Wat deze benadering uniek maakt, is dat u dankzij de opsplitsing van de e-learning en de praktijktraining slechts vier uur weg bent van uw werk. Zo bieden we een efficiënt leerprogramma dat zowel diepgang als flexibiliteit biedt, waardoor u op een effectieve manier uw BHV-kennis kunt vergroten.

Incompany Maatwerk BHV Cursussen

Wij bieden in heel Nederland incompany BHV-cursussen aan, startend vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 12 cursisten per docent. Onze cursussen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Deze aanpassingen zorgen niet alleen voor een persoonlijkere leerervaring maar bieden ook direct toepasbare kennis op de werkvloer.

Ervaren Medische Docenten

Onze docenten, allen ervaren artsen of co-assistenten, brengen praktijkervaring mee om een breed scala aan realistische scenario’s te behandelen tijdens de cursus. Dit maakt niet alleen de training leerzaam maar ook uiterst realistisch. Hierbij worden de ervaringen van de docenten geïntegreerd in de cursus, waardoor deelnemers direct profiteren van praktijkvoorbeelden en inzichten.

Wij nemen de cursistenadministratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training specifieke scenario’s die passen bij uw branche te bespreken.

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: