EHBO trainingen door Artsen

Bij ons staat één missie centraal: alle Nederlanders voorzien van de kennis om levensreddend te handelen. Deze missie begint bij jou. Onze interactieve EHBO-cursus, geleid door gepassioneerde jonge artsen, neemt je in slechts drie uur mee door de do’s en don’ts bij diverse medische noodsituaties. Van brandwonden tot reanimatie, wij dekken het allemaal af – met levensechte poppen en ondersteuning door een handige app.

EHBO en levensreddend handelen Cursussen:

  • Baby’s en Kinderen: “Schokjes & Pompjes” is ontwikkeld met kinderartsen, met focus op direct handelen bij levensbedreigende situaties bij baby’s en kinderen, met simulaties en onderscheid tussen schijnbaar en werkelijk ernstig. Ook beschikbaar als maatwerk cursus voor kinderopvang en gastouders.
  • Kraamzorg en Pasgeboren Baby’s: Specifieke training voor kraamverzorg(st)ers. Leer een(ernstig) ziek kind herkennen en juist handelen bij acuut levensgevaar Accreditatiepunten beschikbaar.
  • Volwassenen: Korte cursus ontwikkeld door Spoedeisende Hulp artsen. Leer de belangrijkste practische vaardigheden om een leven te redden van een volwassene.
  • (Para-)medici: Geaccrediteerde trainingen voor (para-medici) afgestemd op medisch taalgebruik en denkniveau. E-learningmodule en praktijktraining met diverse scenario’s.
  • Sport: Speciaal voor de sportwereld ontworpen EHBO cursus, rekening houdend met veelvoorkomende ongelukken bij sporters.

Tweedelige aanpak voor efficiënt leren:

Bij al onze EHBO-cursussen hanteren we een tweedelige aanpak. Cursisten beginnen met een e-learning op hun eigen tempo, waardoor de praktijktraining beperkt blijft tot slechts 3 uur. Dit minimaliseert de afwezigheid van uw medewerkers en vereenvoudigt het roosterplanningproces.

Incompany maatwerk EHBO cursussen:

Wij bieden in heel Nederland incompany EHBO-cursussen aan, vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 12 cursisten per docent. Onze cursussen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften voor een naadloze integratie naar uw bedrijfssituatie.

Ervaren medische docenten:

Onze docenten, allen ervaren artsen of co-assistenten, brengen praktijkervaring mee om een breed scala aan realistische scenario’s te behandelen tijdens de cursus. Dit maakt niet alleen de training leerzaam maar ook uiterst realistisch.

Onze EHBO trainingen

Wij nemen de cursistenadministratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een EHBO training specifieke scenarios die passen bij uw branche te bespreken.

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: