BHV en EHBO trainingen in Utrecht

In het hart van Utrecht in onze eigen trainingszaal bieden wij  EHBO- en BHV-trainingen aan met open inschrijving, met als kernmissie het aanleren van cruciale levensreddende vaardigheden. Onze cursussen, variërend van EHBO bij baby’s en kinderen tot specifieke trainingen voor de kinderopvang, kraamzorg, en (para-)medici, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een breed publiek. Met een focus op realistische scenario’s en geleid door gepassioneerde jonge artsen, zorgen wij ervoor dat jij voorbereid bent op elke noodsituatie.

Maatwerk Incompany Cursussen in heel Nederland

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, met specifieke uitdagingen en risico’s. Daarom bieden wij ook incompany maatwerk EHBO- en BHV-cursussen aan die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Onze cursussen, beschikbaar voor bedrijven, kinderopvang, para-medici, en meer, zorgen ervoor dat jouw team niet alleen de nodige vaardigheden leert, maar deze ook direct kan toepassen in de eigen werkomgeving, wat bijdraagt aan een veiligere werkplek.

Ervaren Docenten en Realistische Trainingen

Onze trainingen worden verzorgd door ervaren medische professionals, waaronder artsen en co-assistenten, die hun praktijkervaring integreren in de cursussen. Dit zorgt voor een realistische leerervaring, waarbij cursisten direct profiteren van praktijkvoorbeelden en diepgaande inzichten. Of het nu gaat om EHBO voor volwassenen, kinderen, of specifieke BHV-trainingen, onze deskundige docenten staan klaar om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die levens kunnen redden.

Kies voor onze EHBO– en BHV-trainingen in Utrecht en zorg ervoor dat jij en je team volledig voorbereid zijn op noodsituaties.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: