Over ons

 

Schok & Pomp is een start up van jonge, bevlogen artsen die werkzaam zijn (geweest) op de Spoedeisende Hulp.

“Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is onze missie. En die missie begint bij jou. Tijdens onze interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen je in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app.

Maar Schok & Pomp gaat een stapje verder. We zijn druk bezig de politiek zo ver te krijgen levensreddend handelen onderwijs op scholen te subsidiëren. Ook zijn we betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe medische hulpmiddelen om de kans op overleving van een hartstilstand te vergroten. Maar vergeet niet, uiteindelijk ben jij het die een verschil kan maken. Dus schrijf je in voor een cursus zodat ook jij straks weet hoe je een leven redt!” – Bernard Leenstra

 

Heeft u een arts(en) nodig voor bijvoorbeeld een lezing?

Stuur dan even een e-mail naar info@schokenpomp.nl en informeer naar de mogelijkheden

 

Onze docenten

 

 

Kantoor

 

De trainingslocatie

Regus
St. Jacobsstraat 123 – 135, 3511 BP Utrecht

Email

info@schokenpomp.nl

Telefoon

+31 6 43 23 60 21

 

 

 

Wat zeggen cursisten over de Schok & Pomp EHBO cursus?

 

Top cursus, no nonsens verhaal. Duidelijke instructies, goed tempo en goed materiaal. Echt een aanrader!

Ruben Ottink

Heldere uitleg over het herkennen en behandelen van levensbedreigende situaties door sympathieke artsen van het UMC. Goed tempo, duidelijke instructies en meer dan voldoende tijd om daadwerkelijk te oefenen.

Bas Wencker

Interessante en leuke cursus! Vlot tempo, waardoor de 3 uurtjes voorbij vliegen. Hoe fijn is dat, weten hoe te handelen in levensbedreigende situaties.

Frank Raemakers

Super duidelijke EHBO cursus met goede voorbeelden uit de praktijk!

Doortje Macco

Korte en krachtige EHBO-cursus, die zich richt op de belangrijkste handelingen in het geval van een levensbedreigende situatie. Ik raad iedereen aan om de cursus te volgen.

Maarten Pouwel