EHBO, BHV of een combinatie cursus voor de Kinderopvang

Voor de kinderopvang bieden wij 3 trainingen aan: EHBO, BHV of de combinatie hiervan; BHV Kinderopvang. Ons team regelt het volledige certificeringstraject, waardoor u te allen tijde voldoet aan de Wet IKK en GGD inspecties, zonder dat u zelf handmatig alle certificaten hoeft bij te houden.

Interesse in een medische cursus voor de kinderopvang? Neem dan contact op met Ingeborg 0619033978

EHBO voor kinderopvang

Uw pedagogisch medewerkers kunnen de cursus “EHBO bij baby’s en Kinderen” volgen, waarna ze het het Oranje Kruis certificaat ontvangen. Dit certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar, waardoor je de komende 2 jaar voldoet aan de gestelde eisen van de Wet IKK voor de GGD inspecties. 

BHV voor kinderopvang

De BHV trainingen kunnen apart ingepland worden. Zo kiest u zelf wie er ook BHV op de locatie heeft. Onze BHV certificaten zijn 2 jaar geldig. Op deze manier lopen ze mooi samen met de EHBO. 

BHV en EHBO combinatietraining

Ideaal is onze combi training: BHV Kinderopvang. In 1 training worden zowel de BHV als de EHBO onderwerpen behandeld, waarna de pedagogisch medewerker beide certificaten ontvangt. Dat scheelt niet alleen opleidingsbudget, maar ook verleturen en herhalingstrainingen hoeven maar 1 x per 2 jaar! Bovendien wordt het maken van het rooster ook een stuk makkelijker, je hebt immers altijd een BHV’er ingeroosterd

EHBO en BHV training op de Studiedag

En wat dacht u van de training tijdens een Studiedag? Op die manier voorkomt u het uitroosteren van de PMers en traint u een grote groep medewerkers in 1 dag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen al vanaf 6 deelnemers door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: