Reanimatie en AED cursus

E-learning 2 uur, praktijktraining van 2 uur
tip: de tabknoppen zijn scrollbaar
  • CursusReanimatie en AED cursus
  • LocatieBij u op locatie
  • CursusduurE-learning 2 uur, praktijktraining van 2 uur
  • DocentenArtsen en coassistenten
  • CertificaatReanimatie en AED (2 jaar geldig)
  • CursusdataIn overleg

Reanimatie en AED cursus

Onze Reanimatie & AED-cursus is ontworpen om levens te redden. Deze training is ontwikkeld door ervaren artsen van de Spoedeisende hulp, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Maxima Centrum en leert je reanimeren en een AED bedienen.

Wij richten ons met name op: hoe herken ik het en wat moet ik doen. Doordat alle docenten artsen zijn, kunnen zij je de relevantie van het handelen goed uitleggen. Wat je niet leert tijdens deze cursus is pleisters plakken, blaren doorprikken of een mitella aanleggen.

Let op: Deze cursus wordt tot wel 100% vergoed door uw zorgverzekeraar. Check het gelijk via het tabblad vergoedingen.

Reanimeren van volwassenen, kinderen en baby’s

Bij deze reanimatiecursus wordt ook specifieke aandacht besteed aan de verschillen tussen het reanimeren van volwassenen en het reanimeren van kinderen en baby’s. Hiervoor nemen we ook 3 soorten poppen mee. Zo weet u altijd wat u moet doen bij een hartstilstand en kunt u levens redden binnen elke leeftijdsgroep. De training is opgebouwd vanuit de expertises van artsen die deze technieken gebruiken om levens te redden op de spoedeisende hulp en in kinderziekenhuizen.

Cursus reanimeren op maat

Deze training is geschikt voor iedereen die zowel met kinderen als met volwassenen werkt. Leerkrachten op school, orthodontisten, sportverenigingen, etc. Of voor iedereen die wil kunnen reanimeren. Iedere training is maatwerk: u heeft vast een idee welk specifiek voorbeeld u graag wilt behandelen tijdens de training. Omdat al onze docenten artsen en co assistenten zijn kunnen zij iedere vraag uit de praktijk beantwoorden. Wij nemen voor de training contact op en spreken specifieke wensen door.

Herhalingscursus reanimeren

Of je nou voor het eerst leert reanimeren, of je al eerder een reanimatietraining hebt gevolgd, bij Schok & Pomp volgt iedereen dezelfde training. Bij ons is namelijk geen training hetzelfde waardoor herhaalcursisten altijd wel weer wat bijleren.

Opbouw van de cursus reanimeren en AED gebruik

Persoonlijke feedback

U leert reanimeren op de allernieuwste reanimatie poppen. Deze zijn verbonden met een App, waarop u direct ziet wat u moet doen om de kwaliteit van de reanimatie te verbeteren. Op deze manier krijgt u persoonlijke feedback tijdens het oefenen en wordt iedere deelnemers aangemoedigd om zo goed mogelijk te leren reanimeren.

Waarom leren reanimeren bij Schok & Pomp

  • De praktijkervaring van onze medische docenten
  • Modernste materialen en poppen
  • Leuke lessen, op maat gemaakt voor uw situatie

Ook bij andere situatatie levensreddend leren handelen? Bekijk dan onze levensreddend handelen en EHBO cursussen.

De docenten

De docenten bij Schok & Pomp zijn arts of co assistent. Zij hebben ervaring met het werken met patiënten tijdens medische noodsituaties. Zij spreken dus uit ervaring en weten hoe te handelen in deze situaties. Ook vragen of voorbeelden die niet persé bij de onderwerpen horen kunnen zij beantwoorden.

Inschrijven training

Meer dan +50000 cursisten

Wat zeggen cursisten
over de Schok & Pomp EHBO Cursus?

Trots dat wij cursussen hebben mogen geven bij o.a.: