Levensreddend Handelen en EHBO bij VVE Van Roon

Beschrijving

Cursus

Schok & Pomp: Reanimatie en gebruik AED

Deze cursus Reanimatie en gebruik AED wordt speciaal georganiseerd in samenwerking met Pieter van Roon voor de VVE in Burgerveen. De training zal worden gegeven op woensdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 13:00 uur, op Leimuiderdijk 255-J, 2154 MN te Burgerveen. De kosten van de training zijn € 85 p.p.. Na afronding van de training krijgt u een Reanimatie & AED certificaat dat twee jaar geldig is.

Deze training is door verschillende artsen met werkervaring op de Spoedeisende hulp ontworpen. In deze training van twee uur leert u hoe u moet handelen in geval van een medische noodsituatie. Bij inschrijving krijgt u ook toegang tot een voorbereidende e-learning.

De onderwerpen zijn gekozen op basis van hoe vaak ernstige aandoeningen voorkomen én of iemand zonder medische vooropleiding toch het verschil kan maken. De cursus is to-the-point, prettig tempo en leuk om te volgen.

Wij richten ons met name op: hoe herken ik het en wat moet ik doen. Doordat alle docenten arts of coassistent zijn kunnen zij u de relevantie van het handelingen goed uitleggen. Wat u niet leert tijdens deze cursus is pleisters plakken, blaren doorprikken of een mitella aanleggen.


De training

We gebruiken de meest moderne reanimatiepoppen die direct via een APP laten zien wat je kunt doen om de reanimatie te verbeteren. Zo krijgt iedereen persoonlijke feedback.


Onderwerpen

  • Beroerte (herseninfarct, TIA, hersenbloeding)
  • Bewusteloosheid met dreigende verstikking
  • Stabiele zijligging
  • Reanimatie
  • Omgang met de AED

Docenten

De docenten bij Schok & Pomp zijn arts of coassistent. Zij hebben ervaring met het werken met patiënten tijdens medische noodsituaties. Zij spreken dus uit ervaring en weten hoe te handelen in deze situaties. Ook vragen of voorbeelden die niet per se bij de onderwerpen horen kunnen zij beantwoorden.

1,5 uur online en 2 uur praktijktraining
tip: de tabknoppen zijn scrollbaar

Inschrijven training

Meer dan +50000 cursisten

Wat zeggen cursisten
over de Schok & Pomp EHBO Cursus?

Trots dat wij cursussen hebben mogen geven bij o.a.: