Reanimatie,EHBO of BHV trainingen op maat in de Zorg, gegeven door Artsen

Dagbesteding of woonlocaties? Mensen in een rolstoel, met dementie of een lichamelijke handicap? Dan is het toch een erg veilig idee dat uw medewerkers getraind zijn en weten hoe ze iemand die zich verslikt én in een rolstoel zit, op een snelle en adequate manier kunnen voorkomen dat een verslikking een verstikking wordt. 

Onze trainingen zijn helemaal aangepast op de zorg die uw medewerkers verlenen. Van kinderen met een verstandelijke beperking tot aan ouderenzorg. Onze artsen met de juiste specialisatie stellen de e-learning en de praktijktraining voor uw organisatie samen zodat er altijd een maatwerk training wordt gegeven waar uw medewerkers echt wat aan hebben en zelf ook te behandelen scenario’s mogen inbrengen. Ook kunnen wij onze trainingen aanpassen op uw protocollen.

Interesse in een medische cursus voor de zorg? Neem dan contact op met Ingeborg 0619033978

Reanimatietraining voor de zorg

Bij een hartstilstand is het van cruciaal belang om binnen enkele minuten te handelen. Het is daarbij belangrijk om de juiste technieken te gebruiken. Het is daarom aan te raden om ervoor te zorgen dat al uw zorgpersoneel in staat is om adequaat te kunnen reanimeren.  Wij hebben hiervoor een 2 uur durende reanimatie cursus voor ontwikkeld.

EHBO en levensreddend handelen cursus voor de zorg

Naast hartstilstanden zijn er nog veel andere zaken waar mensen aan kunnen te komen overlijden. Denk hierbij aan hersenbloedingen of een ernstige epileptische aanval. Ook andere medische uitdagingen zoals gekneusde enkels en hitteberoertes zijn zaken waarbij het fijn is als uw personeel op de hoogte is van de juiste handelswijzes. Hiervoor hebben wij een speciale EHBO en levensreddend handelen cursus ontwikkeld.

BHV training voor de zorg

Voor de zorg hebben we een speciale BHV cursus ontwikkeld waarbij je naast de EHBO en levensreddend handelen elementen leert ontruimen en oefenen we met de brandblusser. Zo ligt de focus op het medische, maar ben je tegelijk ook BHV bevoegd.

 

 

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: