Reanimatie of EHBO cursussen op maat voor de Kraamzorg.

Als kraamverzorgende kom je in het gezin te werken waar niet alleen de pasgeboren baby, maar ook de kraamvrouw en de andere gezinsleden zijn. In de veeleisende wereld van kraamzorg is het cruciaal dat professionals zijn toegerust voor diverse situaties. Onvoorziene medische noodgevallen, zowel bij pasgeborenen als oudere kinderen, kunnen zich voordoen. Daarom is het hebben van de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van reanimatie en EHBO. Het zorgt niet alleen voor een veilige en gezonde omgeving voor moeder en kind, maar stelt ook de kraamverzorg(st)ers in staat om snel en effectief te handelen in noodsituaties.

Interesse in een medische cursus voor de kraamzorg? Neem dan contact op met Ingeborg 0619033978

Reanimatiecursus voor kraamzorg

In onze specifieke training voor reanimatie en het gebruik van een AED leggen we de nadruk op de unieke behoeften van kraamverzorg(st)ers. Het is cruciaal om snel en doeltreffend te handelen in noodsituaties waar reanimatie vereist is. Tijdens deze training leren deelnemers de essentiële vaardigheden om adequaat te reageren op situaties die levensbedreigend kunnen zijn.

EHBO bij de Kraamzorg

Onze op maat gemaakte EHBO-cursus voor de kraamzorg biedt een uitgebreide opleiding voor kraamverzorg(st)ers. Ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde artsen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Maxima Centrum, richt deze cursus zich op het herkennen van (ernstige) ziekten bij kinderen en pasgeborenen. Door realistische simulaties leren deelnemers doeltreffend te handelen in acute situaties. Het curriculum omvat onderwerpen zoals fluxus, shock, en bloedingen die vlak na de bevalling kunnen voorkomen. Na voltooiing ontvangt u het gewaardeerde “Eerste Hulp aan Kinderen” certificaat van Het Oranje Kruis en 8 KCKZ accreditatiepunten in Categorie A.

Erkend door KCKZ

Onze training is erkend door KCKZ en levert 8 accreditatie punten op.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: