Live Webinar woensdag 23 november 20:00 uur “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen”

Live Webinar woensdag 23 november 20:00 uur “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen”

Live Webinar “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen” 

Woensdagavond 23 november om 20:00uur geven 2 kinderartsen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis een live webinar voor jonge ouders of jonge opa & oma’s!

Een ongelukje zit in een klein hoekje, hoe goed je ook oplet. Vooral in en rond het huis. Een pleister plakken lukt vaak wel. Maar stel dat je kind zich heeft verbrand aan een kop hete thee, uit bed valt of zich verslikt in een hapje van een boterham? Weet jij wat te doen?

Van alle kinderen wordt de eerste hulp het meest bezocht door jonge kinderen. In deze 1,5 uur durende webinar leert een kinderarts in opleiding wat je kunt doen bij de meest voorkomende ongevallen bij baby’s en peuters’, en kun je al je vragen kwijt. Na afloop krijg je toegang tot de e-learning en kun je alle behandelde onderwerpen nog een keer op je eigen tempo doornemen.

Voor wie is de webinar geschikt?

De live webinar is een eerste kennismaking met eerste hulp voor iedereen met (klein)kinderen van 0 tot en met 3 jaar en is eenvoudig vanuit huis te volgen. Na het volgen van de webinar kun je vrijblijvend een extra praktijktraining bij Schok & Pomp volgen waarin je vaardigheden als reanimatie, AED, stabiele zijligging en verstikking/verslikking kunt oefenen.

Door wie wordt de webinar gegeven?

Charlotte Smulders – Arts aan het specialiseren voor kinderarts, met onder andere interesse voor acute kindergeneeskunde. Vanuit die interesse train ik met veel plezier anderen in de opvang van acuut zieke kinderen.
Nanne Ahsmann – Arts-assistent, al 3 jaar werkzaam op zowel de Spoedeisende Hulp als allerlei verschillende disciplines van de kindergeneeskunde.

Aanmelden en kosten

De webinar kost € 15,- inclusief de e-learning die je na afloop ontvangt. Aanmelden kan hier 

Schikt deze datum niet? Op donderdag 15 december geven we hem weer; ook om 20:00 uur. Inschrijven voor die datum kan ook via bovenstaande link.