Live Webinar dinsdag 4 januari 20:00 uur “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen”

Live Webinar dinsdag 4 januari 20:00 uur “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen”

Live Webinar “Meest voorkomende ongevallen 0 – 3 jarigen” 

Dinsdag avond 4 januari om 20:00uur geven 2 kinderartsen in opleiding een live webinar voor jonge ouders of jonge opa & oma’s!

Een ongelukje zit in een klein hoekje, hoe goed je ook oplet. Vooral in en rond het huis. Een pleister plakken lukt vaak wel. Maar stel dat je kind zich verbrand aan een kop hete thee, uit bed valt of zich verslikt in een hapje van een boterham? Weet jij wat te doen?

Van alle kinderen wordt de eerste hulp het meest bezocht door jonge kinderen. In deze 1,5 uur durende webinar leert een kinderarts in opleiding wat je kunt doen bij de meest voorkomende ongevallen bij baby’s en peuters’, en kun je al je vragen kwijt. Na afloop krijg je toegang tot de e-learning en kun je alle behandelde onderwerpen nog een keer op je eigen tempo doornemen.

Voor wie is de webinar geschikt?

De live webinar is een eerste kennismaking met eerste hulp voor iedereen met (klein)kinderen van 0 tot en met 3 jaar en is eenvoudig vanuit huis te volgen. Na het volgen van de webinar kun je vrijblijvend een extra praktijktraining bij Schok & Pomp volgen waarin je vaardigheden als reanimatie, AED, stabiele zijligging en verstikking/verslikking kunt oefenen.

Aanmelden en kosten

De webinar kost € 15,- inclusief de e-learning die je na afloop ontvangt. Lees hier meer toelichting