EHBO of BHV trainingen op maat voor ouderenverenigingen.

Samen met het Nationaal Ouderfonds vinden wij het belangrijk dat ook ouderen blijven bewegen en sporten. Veel sportverenigingen in Nederland helpen daarbij met Old Stars, speciale trainingen, teams en wedstrijden voor ouderen.

Om te zorgen dat het sporten veilig gebeurt en iedereen weet wat die moet doen áls er iets gebeurt, geven wij een speciale training op de Old Stars verenigingen voor de sportieve ouderen. Zo weet iedereen, op het sportveld maar ook daarbuiten, wat te doen in geval van een blessure.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: