Verplichte reanimatie training voor (para-) medische beroepsgroepen

Draait u diensten op de Huisartsenpost? Dan moet u aan kunnen tonen dat u ieder jaar een reanimatie training volgt. Maar ook andere medische beroepsgroepen hebben behoefte aan een training levensreddend handelen door collega’s uit het medische werkveld.

 • U wilt als tandarts weten wat u moet doen bij een allergische reactie op een verdoving bij een kind.
 • Is het voor u als bedrijfsarts of fysiotherapeut lang geleden dat u een levensreddende handeling heeft moeten verrichten? Tijd om de kennis op te frissen!
 • Als dierenarts wilt u een flauwvallend baasje in uw spreekkamer of een assistente die door een kat wordt gebeten  ook op de juiste manier kunnen helpen.

Training voor en door medici

Voor al deze collega’s met een medische achtergrond geven wij relevante trainingen die aansluiten bij de beroepsgroep met aangepaste scenario’s. Ook passen wij onze e-learnings en praktijktrainingen aan met medisch taalgebruik.  Onze trainingen zijn geaccrediteerd door de meeste medische branche organisaties. Onze e-learning is speciaal aangepast op uw medisch taalgebruik en de praktijktraining sluit aan op het kennis- en denkniveau van de beroepsgroepen met een medische achtergrond.

Incompany medische training

Wij komen vanaf 6 personen al bij u incompany de training geven, in heel Nederland. Een training reanimatie duurt 2 uur en EHBO 3 uur. Wij geven deze trainingen ook ‘s avonds en in het weekend zodat je je praktijk niet hoeft te sluiten.

Naast de levensreddend handelen cursus hebben wij ook een speciale versie van onze BHV training en Reanimatie training, aangepast met medisch taalgebruik.

Accreditatie

Artsen (4 punten) – Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN/KNMG)

 • huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten
 • medisch specialisten
 • sociaal geneeskundigen

Verpleegkundigen & Verzorgenden (4 punten) – Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Kraamverzorgenden (8 punten) – Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ)

Fysiotherapeuten (3 punten)  – Accreditatiebureau fysiotherapie

Tandartsen (4 punten) – Kwaliteitsregister tandartsen (KRT)

Mondhygiënisten (2 punten) – Kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM)

Tandprothetici (3 punten)  – Kwaliteitsregister TandProthetici (KRTP)

Orthodontisten (5 punten)  – Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO)

Paramedici (3 punten) – Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP)

 • Diëtisten
 • Ergotherapeuten
 • Huidtherapeuten
 • Logopedisten
 • MBB’ers
 • Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck
 • Optometristen
 • Orthoptisten
 • Podotherapeuten

Staat uw beroepsgroep er niet tussen? Wij kunnen accreditatie voor u aanvragen.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: