EHBO of BHV trainingen op maat voor scholen.

Een leerling wordt onwel op school? Rookontwikkeling in de aula vraagt om een snelle ontruiming? Wij leren docenten wat te doen in deze situaties. Maar ook de leerlingen zelf! Hoe mooi zou het zijn als iedere scholier na het veterstrik diploma, zwemdiploma ook leert reanimeren? Wij passen al onze trainingen aan op de school waar we les geven, of het nou lager of middelbaar onderwijs betreft.

Reanimatietraining voor scholen

In onze 2 uur durende reanimatietraingen oefent men met de modernste poppen. Wij nemen genoeg poppen mee zodat er altijd maximaal 3 mensen op 1 pop aan het oefenen zijn. Je kijkt vervolgens via een app live mee, om zo gelijk feedback te krijgen op je handelen.

Levensreddend handelen en EHBO voor scholen

Naast een hartstilstand zijn er natuurlijk nog veel meerde medische noodsituaties die kunnen ontstaan waarbij het snel handelen door omstanders een verschil kan maken. Voor deze situaties is de levensreddend handelen en EHBO cursus ontworpen. Hierin leer je eerst in je eigen tijd  in ongeveer 3 uur via een e-learning alle theorie over de 10 belangrijkste medische noodsituaties. Vervolgens wissel je tijdens de 3 uur durende praktijktraining verschillende theorie en praktische oefeningen af.

BHV voor scholen

Ook de verplichte BHV cursussen kunnen wij verzorgen. Bij deze cursussen krijg je dezelfde onderdelen als de EHBO cursus, met daaraan toegevoegd de elementen die horen bij de bedrijfs veiligheid zoals evacueren en startende branden blussen. Hierbij geldt wederom dat de training wordt aangepast voor uw situatie. U krijgt daarom geen overbodige onderdelen uitgelegd die niet bij uw branche van toepassingen zijn.

Levensreddend handelen training voor leerlingen

Bernard Leenstra, onze medisch directeur, startte ooit een burgerinitiatief om Levensreddend handelen in het onderwijs van de middelbare scholen opgenomen te krijgen en sprak hier de Tweede Kamer over toe. Wij wachten niet tot dat de politiek dit heeft ingevoerd maar zijn samen met de faculteit Sociale Geneeskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam en UMC Utrecht een programma gestart waarin 5e en 6e jaars coassistenten Levensreddend Handelen trainingen geven op middelbare scholen. Op een laagdrempelige manier, betaalbaar voor scholen en met onderwijs dat iedere middelbare scholier aanspreekt! Lees hier meer over op onze “levensreddend handelen voor iedereen” pagina.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: