Junior Business Development Advisor

Over Schok & Pomp.

Wij zijn een jong bedrijf bestaande uit jonge artsen en IC-verpleegkundigen die zelf actief zijn in het geven van EHBO en BHV trainingen in zowel het bedrijfsleven als grote sectoren zoals de kinderopvang en de kraamzorg.

Wij zijn van mening dat iedere Nederlander naast zijn/haar veterstrik- en zwemdiploma ook moet kunnen reanimeren zodat Nederland -en daarbuiten- een stuk veiliger wordt.

Met een jong en dynamisch team streven we ernaar om niet alleen commercieel hard te groeien maar ook een maatschappelijk verantwoorde doelstelling na te streven door via een samenwerking met een aantal medische faculteiten òòk alle middelbaar scholieren in Nederland te leren reanimeren.

Om met name onze commerciële groei vleugels te geven zijn we op zoek naar een ervaren Business Development Advisor die als zelfstarter begint en daarna eventueel sales team kan leiden en onze verkoopactiviteiten kan laten exploderen. Realiseer jij die groei?

Wat ga je doen?

Als Business Development Advisor ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van onze verkoopstrategieën om de omzetgroei te stimuleren.

Drie belangrijke sectoren voor onze groei zijn kinderopvang, (para-)medische sector (huisartsen, tandartsen, fysiotherapie) en zorginstellingen. Je bent een resultaatgerichte professional die in staat is om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en klantenrelaties op te bouwen en te onderhouden.

Jouw belangrijkste taken & verantwoordelijkheden.

 • Ontwikkelen en uitvoeren van verkoopplannen en -strategieën om de verkoopdoelen van het bedrijf te behalen.
 • Identificeren van nieuwe marktkansen en prospects, en het actief benaderen en converteren van potentiële klanten. Je pakt direct de telefoon als je iets niet (of wel) denkt te weten!
 • Opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties, als een bedrijf aanvullende vragen heeft weten ze jou direct te vinden. Je communiceert effectief, kan goed presenteren en hebt ervaring met onderhandelingen.
 • Analyseren van markttrends en concurrentieactiviteiten, en het aanpassen van de verkoopstrategieën dienovereenkomstig. Geen heilige huisjes, goede ideeën snel uitproberen, bijstellen en verbeteren!
 • Rapporteren aan het managementteam over de voortgang, uitdagingen en resultaten van de verkoopactiviteiten.

Wat vragen wij van jou?
Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, hoeft niet bij voorkeur in een speciale sector te zijn, zolang je maar niet kunt slapen als je prospect niet getekend heeft. Je krijgt energie van het behalen van verkoopdoelen en het genereren van nieuwe zakelijke kansen.

 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, met het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten.
 • Analytisch denkvermogen en de mogelijkheid om gegevens te analyseren om de verkoopstrategieën te verbeteren.
 • Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en het vermogen om te gedijen in een snel veranderende start-up omgeving.
 • Een bewezen vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen in een resultaatgerichte omgeving.
 • Bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied is een pré. Maar een goed verkoopverhaal beats the academics.

Wat biedt Schok & Pomp jou?
Een veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving die is gericht op transparantie en samenwerking.

En verder:

 • Salaris indicatie € 3.000,- tot € 3.600,- per maand, exclusief variabele bonus.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een innovatieve en snelgroeiende start-up.

Interesse?

Neem contact op via info@schokenpomp.nl

Trots dat wij cursussen geven bij: