EHBO en Levensreddend handelen Combi BHV – Merwede Transwijk & Co

Beschrijving

EHBO en Levensreddend Handelen Combi BHV

Schok & Pomp

Deze cursus EHBO en levensreddend handelen bij volwassenen, gecombineerd met BHV wordt op dinsdagavond 15 maart, donderdagmiddag 17 maart en dinsdagochtend 17 mei speciaal gegeven voor Merwede Transwijk & Co.

Aan het einde van de EHBO training behandelen we ook de BHV onderwerpen, zoals brand en ontruiming. Als u als ondernemer daar behoefte aan heeft, is dit dus een uitstekende combinatie. Na afloop ontvangen alle deelnemers een EHBO en een BHV certificaat.

De training is door verschillende artsen met werkervaring op de Spoedeisende hulp ontworpen. In deze korte cursus leert u hoe u moet handelen in geval van een medische noodsituatie en hoe een AED te bedienen.

De onderwerpen zijn gekozen op basis van hoe vaak ernstige aandoeningen voorkomen én of iemand zonder medische vooropleiding toch het verschil kan maken. De cursus is to-the-point, prettig tempo en leuk om te volgen.

Wij richten ons met name op: hoe herken ik het en wat moet ik doen. Doordat alle docenten artsen zijn kunnen zij u de relevantie van het handelen goed uitleggen. Wat u niet leert tijdens deze cursus is pleisters plakken, blaren doorprikken of een mitella aanleggen.

 


De training

De training bestaat uit 2 delen.

Zodra u zich opgeeft ontvangt u een e-learning. Deze kunt u alvast zelf online doornemen. Hierin komen alle onderwerpen aan bod en kunt u de theorie eigen maken.

Het tweede deel is de praktijktraining van 3 uur, waar u kunt kiezen uit 3 momenten; een ochtend, een middag of een avond. Bij inschrijving via de deze pagina kiest u meteen wanneer en waar u de praktijktraining wilt volgen:
Dinsdag 15 maart     19:00 – 22:00 uur (Krachtstation, Amerikalaan)
Donderdag 17 maart 14:00 – 17:00 uur (Krachtstation, Amerikalaan)
Dinsdag 17 mei         09:30 – 12:30 uur (Europalaan 2)

Per organisatie mag er 1 deelnemer zich gratis inschrijven voor de training. Merwede Transwijk & Co betaalt voor deze deelnemer. Zijn er vanuit uw organisatie meerdere deelnemers? Dan kunt u zich met meerdere deelnemers inschrijven en ontvangt u van ons een factuur van € 75,- per extra deelnemer. Deze factuur dient betaald te zijn voordat de training plaatsvindt.

Tijdens de praktijktraining wordt veel tijd besteed aan het oefenen van de competenties, zoals het reanimeren zelf en het gebruik van de AED.

Aansluitend zullen wij ook de BHV onderwerpen behandelen. Als dat voor u als ondernemer relevant is kunt u dat deel ook volgen en ontvangt u naast een EHBO certificaat óók een BHV certificaat.

Omdat al onze docenten artsen en co-assistenten zijn kunnen zij iedere vraag uit de praktijk beantwoorden.


Onderwerpen

[su-columns][su-column width=”48%”]

 • Reanimatie Volwassenen
 • Omgang met de AED
 • Beroerte (herseninfarct, TIA, hersenbloeding)
 • Epilepsie
 • Nek-en wervelletsel
 • Bewusteloosheid met dreigende verstikking
 • Brand

[/su-column][su-column width=”48%”]

 • Verstikking
 • Verdrinking
 • Stabiele zijligging
 • Ernstige bloeding
 • (Brand-)wonden
 • Klein letsel aan: pols, hand, enkel en voet
 • Ontruiming en communicatie

[/su-column][/su-columns]


Docenten

De docenten bij Schok & Pomp zijn arts of co-assistent. Zij hebben ervaring met het werken met patiënten tijdens medische noodsituaties. Zij spreken dus uit ervaring en weten hoe te handelen in deze situaties. Ook vragen of voorbeelden die niet persé bij de onderwerpen horen kunnen zij beantwoorden.

[su-columns][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Bernard-Leenstra-Oprichter-Schok-Pomp.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Joline-Roze-Arts-onderzoeker-Gynaecologische-Oncologie-UMC-Utrecht.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Hilde-Schutte-Semi-arts-Specialisatie-Chirurgie.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Mimount-Bourfiss-Arts-Onderzoeker.jpg”]
[/su-column][/su-columns]

 

E-learning 2 uur en een praktijktraining 3 uur
tip: de tabknoppen zijn scrollbaar

Inschrijven training

Meer dan +50000 cursisten

Wat zeggen cursisten
over de Schok & Pomp EHBO Cursus?

Trots dat wij cursussen hebben mogen geven bij o.a.: