Lezing KinderEHBO

Beschrijving

Incompany

Schok & Pomp:

Lezing KinderEHBO

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongelukje thuis. Waarschijnlijk bent u als ouder, opvoeder of pedagogisch medewerker vaak in de buurt en bent u de aangewezen persoon om eerste hulp te verlenen.

De meest voorkomende ongevallen bij kinderen van 0 – 3 jaar zijn val van trap, en bij kinderen van 4 – 12 jaar een val vanuit een speeltoestel.

We leggen uit hoe eerste hulp verleend kan worden in geval van hoofd- en nekletsel, botbreuken, koortsstuipen, bij verslikking, verwondingen en vergiftiging.

Ideaal voor bijvoobeeld een ouderavond op het Kinderdagverblijf of een oriëntatie of het volgen van een volledige training de moeite waard is.


Docenten

De docenten bij Schok & Pomp zijn arts of co-assistent. Zij hebben ervaring met het werken met patiënten tijdens medische noodsituaties. Zij spreken dus uit ervaring en weten hoe te handelen in deze situaties. Ook vragen of voorbeelden die niet persé bij de onderwerpen horen kunnen zij beantwoorden.

[su-columns][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Bernard-Leenstra-Oprichter-Schok-Pomp.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Joline-Roze-Arts-onderzoeker-Gynaecologische-Oncologie-UMC-Utrecht.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Hilde-Schutte-Semi-arts-Specialisatie-Chirurgie.jpg”]
[/su-column][su-column width=”24%”][block image=”/wp-content/uploads/2020/03/Mimount-Bourfiss-Arts-Onderzoeker.jpg”]
[/su-column][/su-columns]

 

1 à 1,5 uur
tip: de tabknoppen zijn scrollbaar

Inschrijven training

Meer dan +50000 cursisten

Wat zeggen cursisten
over de Schok & Pomp EHBO Cursus?

Trots dat wij cursussen hebben mogen geven bij o.a.: