Reanimatie, EHBO en BHV trainingen op maat voor Sportclubs.

Ook als sportclub moet u voldoen aan de jaarlijkse BHV training. Maar het risico op blessures is groter bij een sportclub dan bij een ander bedrijf. Daarop hebben wij onze BHV training voor sportclubs aangepast. Onze artsen behandelen de lesstof aan de hand van ongevallen die op de sportclub kunnen gebeuren; van een val in een boulderhal tot iemand die onwel wordt tijdens Crossfit. De medische achtergrond van onze docenten is hier een groot voordeel.

Reanimatietraining voor sportclubs

Bij een hartstilstand is het cruciaal om snel te handelen. Bij sportclubs zijn er gelukkig vaak mensen aanwezig om snel te helpen, maar hiervoor is de juiste reanimatietechniek wel erg belangrijk. Wij geven reanimatietrainingen bij sportclubs, voor personeel, vrijwilligers, coaches en spelers. Zo weet iedereen hoe ze een leven kunnen redden.

EHBO en levensreddend handelen bij sportclubs

Naast hartstilstanden zijn er allerlei andere medische noodgevallen die kunnen plaatsvinden op de sportclub. Denk bijvoorbeeld aan een harde botsing tussen twee spelers of bijvoorbeeld een val van hoogte. In deze gevallen kan de juiste handeling van een bijstander een groot verschil maken. Wij behandelen in onze 3 uur durende praktijk training de vaakst voorkomende medische ongelukken die voorkomen in de sportwereld. Zo is de training dus extra relevant.

BHV voor sportclubs

Voor het personeel van sportclubs kunnen wij ook de BHV cursus geven. Deze cursus bestaat voor een groot deel uit de EHBO cursus, met daaraan toegevoegd de verplichte BHV elementen zoals een beginnende brand blussen en een gebouw evacueren. Onze BHV certificaten zijn 2 jaar geldig.

Levensreddend handelen training voor spelers

Bernard Leenstra, onze medisch directeur, startte ooit een burgerinitiatief om Levensreddend handelen in het onderwijs van de middelbare scholen opgenomen te krijgen en sprak hier de Tweede Kamer over toe. Wij wachten niet tot dat de politiek dit heeft ingevoerd maar zijn samen met de faculteit Sociale Geneeskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam en UMC Utrecht een programma gestart waarin 5e en 6e jaars coassistenten Levensreddend Handelen trainingen geven. Op een laagdrempelige manier, betaalbaar voor sportclubs! Lees hier meer over op onze “levensreddend handelen voor iedereen” pagina.

Wij nemen de cursisten administratie uit handen

Van planning tot rapportage; wij verzorgen de gehele cursistenadministratie voor uw organisatie. HR en opleidingsmanagers krijgen een eigen inlog, zodat zij zelf real-time ieder overzicht in kunnen zien. Bespaar tijd bij uw collega’s en bepaal zelf tot waar u de planning uit handen geeft. 

AFAS-koppeling

Altijd een actueel overzicht van het personeelsbestand. Geen handmatige in- en uitdienst lijsten meer doorgeven! Alle certificaten zijn direct inzichtelijk en worden rechtstreeks in het profiel van de medewerker opgeslagen. Door de AFAS-koppeling weten wij welke certificaten er gaan verlopen en wie er ingepland moet worden voor de training. 

Incompany training

Wij geven incompany trainingen door heel Nederland bij u op eigen locatie. Nuttig om tijdens een BHV training bijvoorbeeld de vluchtroute in het pand door te nemen. 

Open inschrijving training

Met onze open inschrijving trainingen is het makkelijk aansluiten: een nieuwe medewerker kan snel voor EHBO of BHV een losse training volgen, in een bestaande groepstraining op locaties door heel Nederland.  

Trots dat wij cursussen geven bij: