Trainingen tijdens beperkende maatregelen ivm Covid-19 pandemie

Trainingen tijdens beperkende maatregelen ivm Covid-19 pandemie

 

Vanzelfsprekend geven wij in deze periode geen trainingen en houden wij ons aan de richtlijnen van de RIVM. Veel van onze docenten werken nu in de ziekenhuizen. We benadrukken dan ook de RIVM richtlijnen: blijf zoveel mogelijk thuis, houdt minimaal 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen!

Misschien is het nu wel relevanter dan ooit om te leren wat te doen als je een ander wilt helpen. Daarom kun je nu direct starten met een e-learning en later de praktijktraining volgen. We organiseren ook webinars waar je aan deel kunt nemen. Zo neem je samen met de docent de cursusinhoud door en kun je vragen stellen.

De praktijktraining waarin we daadwerkelijk de handelingen oefenen, zoals reanimatie, hou je van ons tegoed en kun je inplannen later dit jaar wanneer het jou uitkomt. Misschien ook wel leuk om met meerdere gezinsleden tegelijk te doen?

Hoe werkt het?

Koop een training (Levensreddend Handelen en EHBO bij Volwassenen óf bij Baby’s en Kinderen) via de website. Maak je geen zorgen over de datum van de praktijktraining, die hou je 12 maanden tegoed. Na aankoop ontvang je van ons een activatie-mail voor je e-learning én een uitnodiging voor de webinar. De webinar wordt regelmatig gegeven. Als je niet kunt deelnemen volgt dus vanzelf een andere datum.

Supersympathiek natuurlijk als jij dit in deze periode voor anderen doet, het lesmateriaal is geactualiseerd met de laatste inzichten rondom het Corona virus.

 

Naar de Cursus pagina: https://schokenpomp.nl/product-category/open-inschrijving/